Завдяки річній виробничій потужності 465 000 тонн легкого, високоякісного, 100% переробленого тарного картону, сучасний комбінат посилить операційну гнучкість та конкурентоспроможність платформи Containerboard компанії Cascades. В рамках проєкту створено 700 робочих місць в регіоні на етапі будівництва та 180 постійних робочих місць з початком промислового виробництва.

«Цей проєкт був другим за величиною в історії Cascades, і ми дуже пишаємося тим, що успішно перетворили цей завод на сучасний млин, що дасть змогу Cascades збільшити нашу частку ринку та покращити сервіс і портфоліо стійких рішень для наших клієнтів», — прокоментував Чарльз Мало, президент і операційний директор компанії Cascades Containerboard Packaging.

Cascades також оголошує про остаточне зупинення папероробної машини № 2 на фабриці на Ніагарському водоспаді (Нью-Йорк), яка була тимчасово закрита з листопада 2022 року. Машина, одна з найстаріших на платформі Containerboard, має виробничу потужність 90 000 коротких тонн на рік і потребує інвестицій, щоб залишатися конкурентоспроможною. Через закриття машини буде скорочено до 40 працівників.