Westrock є світовим лідером у виробництві паковання на основі рослинних волокон. У компанії працює 58 000 людей на ​​понад 300 локаціях по всьому світу. Штаб-квартира компанії розташована в Атланті, США.

Завод з виробництва картонного паковання працює в Тчеві з 2006 р. — спочатку як Cartondruk, з 2011 р. як Multiple Packaging Solutions і, нарешті, з 2018 р. як WestRock після глобальної консолідації компаній.

Завдяки розширенню загальна площа заводу в Тчеві подвоїлася, що значно збільшило виробничі потужності. Планується наймання нових працівників. Триває набір персоналу.

«Торік ми виготовили майже 400 млн одиниць паковання. Завдяки новим інвестиціям у 2024 р. ми матимемо можливість подвоїти цю кількість, — повідомляє Гжегож Мановскі, регіональний операційний директор WestRock.

WestRock дбає про природне середовище. З 2020 р. компанія вивела на ринок близько 30 нових паперових та пакувальних продуктів з урахуванням низки екологічних вимог. Серед пропозицій — паперове паковання для губної помади, яка не потребує використання пластикової прокладки та інших наповнювачів, які важко переробити. Компанія також працює над відновленням матеріалу з коробок для піци з гофрованого картону.

Сьогодні приблизно 60% продукції WestRock можна переробити, компостувати або використати повторно. У компанії припускають, що у 2025 р. цей показник становитиме 100%.