Рішення включає повністю модернізований принтер JP7, нові чорнила та сушарку, а також оновлене ПЗ. Цифрова друкарська машина сканувального типу JP7 використовує пігментні чорнила для друку на широкому спектрі натуральних тканин, щоб радикально знизити споживання води та енергії завдяки новим, інтегрованим інноваційним технологічним рішенням.

Спеціально для цієї системи розроблена нова сушарка, здатна сушити та полімеризувати чорнило «на льоту». Нові чорнила JK Group Digistar Pigment 4K, на які подано заявку на патент, також розроблені спеціально для системи JP7 і не потребують попередньої та подальшої обробки, скорочуючи етапи цифрового друкарського процесу та забезпечуючи значну економію електроенергії та води.

Нове ПЗ System Plus Software об’єднує калібрування та управління друком та подачею чорнил. Також компанія продемонструє на виставці низку інших розробок, у т.ч. тих, які має намір впроваджувати у свої машини у майбутньому. «На них ви можете подивитися в нашому куточку НДДКР», — повідомляє MS Printing.

Альтернативні рішення для цифрового текстильного друку на ITMA також покажуть виробники з Китаю, Кореї та Індії.