Текстильний принтер Forearth – це система друку «все в одному», в якій використовуються нові запатентовані пігментні чорнила, рідина для попередньої обробки та фінішний засіб, що послідовно наносяться струменевими друкувальними голівками. Запатентовані пігментні чорнила забезпечують м’якість відбитків і високу стійкість на широкому спектрі тканин.

Проста двоетапна система друку та сушіння Forearth значно скорочує кількість кроків від проєктування до виробництва. Друкована система Forearth усуває попередні та подальші процеси обробки текстилю, потрібні при звичайному друку фарбами, та знижує споживання води під час друку текстилю на 99%.

Крім того, це рішення сприяє зниженню споживання енергії та викидів CO₂, оскільки не потребує великогабаритного обладнання, яке використовується для процесів попередньої та подальшої обробки при текстильному друці.

При розробці Forearth поєднано технології струменевого друку Kyocera та технології розробки чорнил та обладнання Kyocera Document Solutions. Принтер може оснащуватися 18 струменевими друкувальними голівками Kyocera з рециркуляцією чорнил і друкувати чорнилами 8 кольорів (CMYK + 4 спеціальні кольори) з роздільною здатністю 600×600 dpi.

Ширина друку Forearth — до 1800 мм, а швидкість друку — 250 м²/год. у стандартному режимі.

Kyocera продемонструє цей принтер на міжнародній виставці текстильного обладнання ITMA 2023, яка пройде в Мілані (Італія) у червні, і планує розпочати попередні продажі восени 2023 року.