Sun Chemical продемонструє повний спектр цифрових чорнил для декорування текстилю в різних областях (вивіски, дисплеї, спортивний одяг, мода та домашній текстиль): у т.ч. числі сублімаційні чорнила Opal та ElvaJet Onyx, гібридні сублімаційні чорнила ElvaJet Topaz, що забезпечує неперевершену продуктивність при друку безпосередньо на тканині або з використанням процесу трансферного друку.

Крім того, Sun Chemical продемонструє низку інших пігментних, реактивних та кислотних серій чорнил.

Sun Chemical випустить додаткові кольори: помаранчевий, синій, світло-блакитний, світло-пурпурний, флуоресцентно-жовтий, флуоресцентно-синій та флуоресцентно-червоний у лінійці сублімаційних чорнил ElvaJet Topaz. Вони дають змогу розширити гаму в критичних галузях колірного спектру для м’яких вивісок, дисплеїв та спортивного одягу, дозволяючи друкарням відповідати вимогам ринку.

У технології струменевого друку чорнила викидаються з невеликих сопел. Коли повітря розчиняється у чорнилах для струменевих принтерів, кисень може утворювати бульбашки, які погіршують випуск. Ця проблема може бути вирішена за рахунок дегазації чорнила перед розпорошенням.

Компанія продемонструє модулі дегазації, що запобігають проходженню рідини через половолоконну мембрану Separel, розроблену корпорацією DIC. Вона пропускає лише газ, що призводить до мінімальних втрат тиску та компактних розмірів. В асортименті рішень Separel пропонується безліч продуктів, що підходять для різних типів чорнил, вкл. УФ, водні та сольвентні.