Зокрема, на стенді Nazdar демонструватимуться чорнила серій Nazdar 706, 707 і 708 UV-LED для принтерів Mimaki JFX і UJF, розроблені як пряма заміна чорнил Mimaki LUS. Завдяки тісному підбору кольорів і хімічній сумісності з оригінальними чорнилами користувачі можуть заощадити час і гроші. Можливості з точного відтворення кольорів полегшують роботу користувачів: під час переходу не потрібно промивати, очищати чи змінювати профіль.

Nazdar представить ще пігментні чорнила високої щільності на водній основі серії NDT DTF для використання з п’єзоелектричними друкувальними голівками Epson I3200a. Білі чорнила розроблені для досягнення високої непрозорості, гнучкого базового шару для нанесення CMYK, щоб створювати високоякісні яскраві відбитки, готові до перенесення. Nazdar представить і чорнила для струменевого друку серії 205, розроблені як високоякісна альтернатива оригінальним чорнилам Roland TR2.

Відвідувачі стенду Nazdar зможуть ознайомитись із спеціальними чорнилами для трафаретного друку та вузькорулонного друку, вкл. УФ- та світлодіодний флексографічний друк, УФ-офсет, УФ-високий друк, флексографічний друк на водній основі, а також з УФ- та світлодіодними лаками для друку та клеями.

Експерти Nazdar будуть готові відповісти на будь-які запитання відвідувачів щодо продуктів компанії і того, як її чорнила можуть допомогти у широкому діапазоні проєктів і застосувань.