Поряд з технологією друку Ricoh анонсує нові білі чорнила, в яких застосовуються пігменти, що дають змогу чорнилам залишатися на поверхні тканини, не «провалюючись» углиб матеріалу. Також Ricoh представить новий цифровий текстильний принтер, для отримання яскравих кольорів та ефектних дизайнів під час друку DTG та DTF.

Відвідувачі також ознайомляться з новою системою безперервного виробництва DTF.

Ricoh представить спеціальну зону, де відвідувачі зможуть створити власну футболку та подивитися, як вона вироблятиметься на стенді.

На стенді Ricoh також працюватиме відома художниця манги Сінносуке Учіда. Під час заходу відвідувачі зможуть побачити її роботу наживо. Деякі з її дизайнів використовуватимуться для друку футболок на стенді.

Еф Де Ріддер, віце-президент групи графічних комунікацій Ricoh Europe: «Можливості в індустрії друку на одязі розвиваються дуже швидко. Інновації в технологіях Direct to Garment та Direct to Film надають підприємствам текстильного друку переконливі виробничі можливості, що відповідають вимогам ринку та довкілля. Вони дають змогу пропонувати ширші можливості управління версіями завдяки швидкому відгуку на короткі наклади та стимулювати творчий підхід за допомогою простих у використанні рішень, що забезпечують високоякісні результати. Наші системи та рішення, представлені на виставці, були розроблені та вдосконалені для оперативної підтримки операцій на цьому вкрай вимогливому ринку».