Два роки тому молодий підприємець взяв на себе управління друкарнею та інвестував у цифрову друкарську машину Konica Minolta AccurioLabel 190 для друку самоклейної етикетки, відповідно до індивідуальних вимог замовників.

Інновація принесла результати і друкарня придбала ще одну ЦДМ Konica Minolta, цього разу AccurioLabel 400, ставши одним з перших власників цифрової системи друку етикеток, представленої на ринку на початку 2023 року.

«З новою машиною ми можемо швидше та економічно ефективніше пропонувати клієнтам малі та середні наклади. Якщо подивитися на технічні характеристики та загальну вартість володіння, то AccurioLabel 400 є надзвичайно конкурентоспроможною, — каже Себастьян. — Завдяки швидкості друку до 39,9 м/хв., машина забезпечує високу продуктивність, а загальна довжина одного завдання може становити до 3000 погонних метрів».

Конкурентна перевага друкарні Firus Druck — здатність виробляти продукцію незвичайним способом, що привертає увагу — наприклад, за допомогою білого тонера, який у AccurioLabel 400 наноситься як додатковий 5-й колір. А для нанесення золотої фольги використовується машина GM DC330 Mini. Отже, друкарня пропонує кращим виноробним господарствам регіону можливість виділитися та оперативно виготовити етикетки з «вау-ефектом» у потрібній кількості.