Виробник спеціального паперу разом із клієнтами та партнерами розробив новий носій для перенесення надрукованих зображень. Плівка підходить для різних програм DTF і відрізняється сталістю характеристик.

«Ми гарантуємо клієнтам надзвичайно стабільні виробничі процеси. Це перевага, яка заощаджує не лише гроші, але, насамперед, час», — каже Дітер Каумкеттер, менеджер із продукції Felix Schoeller.

Плівка забезпечує високу щільність і широкий колірний простір. Таким чином можна досягти насичених чорних тонів та яскравих кольорів при перенесенні на текстиль. Серія трансферних носіїв від Felix Schoeller також доповнюється новою трансферною плівкою для трафаретного друку, яка підходить як для пластизольних, так і для водоемульсійних фарб і буде вперше представлена в Мюнхені.

На демонстрації сублімаційного паперу серії S-Race клієнти та відвідувачі-фахівці зможуть переконатися у надзвичайно швидкому висиханні відбитка та вражаючих результатах перенесення.

S-Race Tacky 100 — це надзвичайно швидковисихаючий папір з відмінною адгезією, що ідеально підходить для використання в пресі на спортивному одязі з еластичних тканин. Сублімаційний папір вражає оптимальною адгезією до всіх типів поліефірних тканин, чудовою чіткістю ліній та виключно стабільними результатами.