«Нова модель SureColor F2200 ідеально підходить для компаній-початківців або підприємств із середнім обсягом виробництва, яким потрібен високий рівень гнучкості та точності за швидких термінів виконання замовлення», — повідомляє компанія.

У SureColor F2200 використано друкувальні голівки Epson PrecisionCore MicroTFP для забезпечення вищої швидкості друку та обробки даних, що дає змогу збільшити продуктивність на 25% порівняно з попередником, зберігаючи надзвичайно високу якість друку.

Гнучкість підвищується завдяки Epson GarmentCreator2, що входить до комплекту постачання, яке не лише дає змогу друкувати в режимах DTG і DTF, але й покращує якість тонких ліній і дрібного тексту. ПЗ уможливлює швидшу обробку даних і забезпечує роздільну здатність друку 600 dpi.

Завдяки компактній конструкції із плоскою верхньою частиною принтер легко встановлюється у невеликих приміщеннях. Прозора кришка та внутрішнє підсвічування допомагають легко перевіряти стан друку.

У SureColor F2200 використовуються нові пакети обсягом 800 мл (раніше 600 мл) із чорнилами UltraChrome DG2 замість картриджів.