Система особливо добре підходить для виробництва винних, фармацевтичних та косметичних етикеток та паковання, коли кінцевий продукт має виглядати бездоганно та виділятися на тлі конкурентів. Вона поєднує модулі трафаретного друку, флексо, напівротаційну висічку, плоского гарячого та холодного тиснення фольгою, тиснення, цифрові струменеві модулі та різні інші опції на одній платформі.

Завдяки розширеним функціям та можливостям лінія MA 350 дає змогу клієнтам досягати результатів, які раніше були можливі лише при використанні традиційних методів друку (офсетний або флексографічний друк), йдеться у повідомленні компанії. Однак, на відміну від цих методів, MA 350 забезпечує додаткові переваги цифрового друку: більш короткий час налаштування, швидкий час обробки та можливість друку змінних даних.

Включення револьверного перемотування та повної автоматизації паковання рулонних етикеток на фініші лінії ще більше підвищує ефективність та продуктивність системи, дозволяючи одному оператору управляти всім виробничим процесом.