Система цифрового друку Presto MAX пропонує нескінченний творчий потенціал та широкий вибір тканин для перетворення домашнього декору за допомогою найяскравіших, яскравих та інноваційних дизайнів. Художник та дизайнер Маркус Бенеш створив інтер’єрну виставку, що демонструє можливості домашнього декору, за допомогою технології друку на вимогу.

В рамках експозиції відвідувачі поринають у світ, натхненний картинами Джорджо Де Кіріко, Карло Карра та Матісса. У другій «кімнаті» відвідувачі переносяться у дитинство, де стають архітекторами, будівельниками та дизайнерами в ігровій атмосфері диких квітів та візерунків.

Для друку використовувався рулонний принтер Presto MAX з опцією Kornit XDi, яка піднімає планку для 3D декоративних аплікацій на тканинах, що дає змогу створювати інноваційні види домашнього декору (ефект вишивки без ниток, вінілової аплікації та друку білим на темних тканинах).

Координатором проєкту стала лабораторія D-house laboratorio urban, всі експонати були виготовлені фабрикою Dyloan Bond Factory, виробничим центром Pattern Group. Матеріали для друку надали компанії Eurojersey та Et, а також виробник спортивного одягу з бавовняної тканини Beppetex.