Друкарня «Вольф» працює на ринку поліграфії України з 1995 р. та виконує весь комплекс поліграфічних процесів, потрібних для того, щоб ідея клієнта знайшла втілення у вигляді поліграфічної продукції.

Зважаючи на зростаючий попит на плотерну порізку для виготовлення рекламної і сувенірної продукції, засновник і керівник компанії Ігор Вольф вирішив придбати сучасну автоматичну інтелектуальну ріжучу систему iECHO PK0705 Plus.

До комплекту постачання iECHO PK0705 Plus входять спеціалізований вбудований комп’ютер з сенсорною панеллю управління (тому немає потреби підключати машину до стаціонарного комп’ютера і самостійно встановлювати програмне забезпечення), а також зчитувач QR-кодів.

iECHO PK0705 Plus чудово працює з друкованими матеріалами цифрових друкарських машин, здійснюючи будь-яке фігурне різання по контуру пінокартону, гофрокартону та гофропластику форматом до 750х530 мм і товщиною до 6 мм.

Завдяки зчитувачу QR-кодів робота з різальною машиною значно спрощується. Всі потрібні файли робіт завантажуються до папки, в автоматичний самонакладач завантажуються аркуші з відповідними QR-кодами робіт. Система автоматично зчитує код, звіряє з документом, завантажує потрібний векторний файл і виконує різання. Робота оператора полягає лише в тому, щоб покласти матеріал на самонакладач, завантажити завдання та включити різальну машину.

Зазначимо, що портативну зарядну станцію Anker 535, якою «Мегатрейд» додатково комплектує промислове друкарське і післядрукарське обладнання, компанія «Вольф» вирішила передати Збройним Силам України!

Вітаємо Друкарню Вольф з вдалим вибором та бажаємо нових і вдячних замовників!

Компанія «Мегатрейд» є офіційним дистрибутором iECHO в Україні, допомагає ввести обладнання в експлуатацію, навчає операторів, забезпечує профілактичне обслуговування та ремонт, надає гарантію на обладнання впродовж 12 місяців.