Компанія планує використовувати прес, щоб відкрити додаткові можливості у нових сегментах ринку у виробництві високоякісного гофропаковання.

Masterline Dro — це флагманська ротаційна висікальна машина компанії Bobst. Вона може бути налаштована для внутрішнього та зовнішнього друку за один прохід та відрізняється високим рівнем автоматизації.

Компанія Packners використовує всі опції автоматизації, які пропонує Bobst. Крім автоматичної зміни анілоксових валів, повністю автоматичного налаштування приводки за допомогою системи Start & Go та інтегрованого очищення анілоксових валів, ротаційна висікальна машина буде оснащена пристроєм попередньої подачі Multiloader, станцією очищення Speedstack та укладачем пачок, а також пристроєм укладання SP.

В результаті Packners зможе повною мірою використовувати продуктивність преса до 12 000 аркушів на годину за швидкої зміни завдань.

Декілька функцій Masterline Dro сприяють скороченню часу виготовлення родукції. Наприклад, оператори конвертувальної лінії можуть змінювати пластини у вільних секціях друку, доки переробна лінія виконує інші завдання. Система Start & Go скорочує час налаштування друку на 80% і знижує відходи при запуску на 38%, а нова система подачі фарби знижує втрати при промиванні приблизно на 50%.

Крім ротаційного висікального преса, компанія Packners замовила для нового заводу машину FFG 8.20 Expertline з двома друкувальними вузлами, а також фальцесклейку Masterfold 230 A4 з робочою шириною 2,3 м та автоматичну пакувальну систему Speedpack.

Крім того, на новий завод буде перенесено машину FFG 8.20 Expertline з чотирма друкарськими вузлами, яку було введено в експлуатацію на колишньому майданчику на початку 2021 року.

Bobst пропонує машини для друку та ротаційного висікання гофрокартону з 1920-х років і постійно вдосконалює їх у тісній співпраці з клієнтами по всьому світу. Близько половини машин встановлено за межами Європи.