«Нова машина в Поркарі допоможе задовольнити попит на екологічне паковання в Італії та покращити реноме заводу за рахунок скорочення вуглецевих викидів та витрати води», — каже керівник напряму паперу та переробки DS Smith Нільс Флієрман.

«Сьогодні у світі підвищений попит на екологічні пакувальні рішення, завдяки чому ринок тарного картону швидко зростає. У Valmet чимало передових рішень у цьому напрямі, що, очевидно, і стало для DS Smith вирішальним фактором при виборі нашої машини», — каже директор з продажу обладнання для картонних та паперових фабрик паперового підрозділу Valmet Карі Ряйсянен.

До комплекту постачання входять лінія з виробництва макулатурного тарного картону, системи вентиляції, запасні частини та витратні матеріали. Пакет автоматизації ПРМ включає системи Valmet DNA для управління обладнанням та Valmet IQ для керування якістю. Також до поставки увійде комплексний пакет Valmet Industrial Internet з послугами Valmet Performance Center, розширеними програмами для моніторингу та прогнозування та навчальними тренажерами.