З 4 до 10 травня близько 2 700 ключових гравців та нових учасників з усього світу продемонструють новинки на interpack та відзначать довгоочікувану зустріч представників пакувальної промисловості світу.

«interpack повертається, і Syntegon, звісно, також. На нашому виставковому стенді відвідувачі розглядатимуть технології обробки та паковання, що полегшують життя, — каже виконавчий директор Syntegon Technology Майкл Гроссе. — У нас є майже 2 тис. м², щоб продемонструвати розумні та сталі рішення для майбутнього – автоматизовані, цифрові та дієві».

Компанія Multivac на  виставці представить свої технології на кількох локаціях, зокрема, у павільйоні № 5. «Ми дуже щасливі, тому що промисловість відроджується після перерви, спричиненої пандемією коронавірусу. interpack є важливою платформою для презентації трендів та новинок. В чотирьох презентаційних зонах група компаній Multivac представить комплексне портфоліо рішень для продуктів харчування, а також – медичних та фармацевтичних товарів. Увага приділяється інноваційним, надійним рішенням у сфері обробки та паковання та цифровим послугам, що допомагають створити ефективний технологічний процес без марнування ресурсів», — каже виконавчий директор Multivac та віце-президент виставки interpack Крістіан Трауманн.