Заснована в 2012 р. A1 Signs виготовляє та встановлює креативні вивіски, рекламні дисплеї. Ян Карел Шепенаар, засновник і власник A1 Signs, сказав, що він обрав Acuity Prime L через високу швидкість друку, надійність і високу якість друку. Його також вразили інтуїтивно зрозумілий дизайн принтера, швидкий час запуску та функція автоматичного очищення друкувальної голівки.

Шепенаар пояснює: «Я ненавиджу обмеження і люблю друкувати на якомога більшій основі. Acuity Prime L із робочим столом розміром 3200x2000 мм дає змогу це робити». Acuity Prime L — це збільшена версія принтерів Acuity Prime 20 і 30. Він забезпечує швидкість друку 202 м²/год, простий у використанні та забезпечує високоякісні результати на високій швидкості. Принтер має шість вакуумних зон, а також може друкувати завдання пліч-о-пліч за допомогою функції подвійної зони для максимальної гнучкості.

Шепенаар підкреслює, що довговічна світлодіодна система затвердіння Acuity Prime L є енергоефективною, що ще більше допомагає A1 Signs мінімізувати вуглецевий слід. Партнерство A1 Signs із Fujifilm почалося в 2014 р., коли друкарня інвестувала в принтер Acuity Select X2. Це стало початком тривалого й успішного партнерства, і коли прийшов час замінити оригінальну машину, рішення знову звернутися до Fujifilm і Acuity Prime L було легким.

Девід Бертон, директор Fujifilm Wide Format Inkjet Systems: «Від моменту першої презентації Acuity Prime L на FESPA 2022 він викликав величезний інтерес. Ми раді відсвяткувати першу глобальну інсталяцію Acuity Prime L і з нетерпінням чекаємо на багато інших».