Перші результати аналізу показали, що відвідувачів насамперед цікавили друкарське обладнання, системи та рішення, гофролінії та гофропереробне обладнання, системи управління, фарби та хімікати, обладнання для виробництва картонного паковання, консультації з технологій друку та їхнього застосування, компоненти та спеціальні деталі для друку, обробка матеріалів та складування, програмні рішення та витратні матеріали.

На відкритих семінарах CCE були представлені технічні доповіді про останні тенденції та розробки в секторах гофрованого та складного картонного паковання. Цього року були представлені такі теми: гофроване паковання для електронної комерції, готові до роздрібної торгівлі рішення для мікрогофрокартону, вдосконалене цифрове різання та біговка, виробництво коробок короткими накладами, цифрове виробництво, контроль вологості гофрокоробів, висікання без зазубрин, модернізація управління клієнтськими даними та багато іншого.

На конференції InPrint із застосування друку в промисловому виробництві було проведено близько 50 сесій, на яких розглянуто новітні додатки в розумному пакованні, прямому друці, управлінні даними та скороченні вуглецевого сліду. Сесії проводилися провідними експертами галузі, вкл. представників Agfa, Fraunhofer ENAS, FujiFilm, HP, Inkatronic, Mabi, Meteor Inkjet, Seiko Instruments, Xeikon.

Спонсором конференції InPrint Munich стала компанія Xaar. Першого виставкового дня відбулася церемонія ICE Awards, на якій за видатні технологічні досягнення були нагороджені троє експонентів:

  • Dienes Werke für Maschinenteile отримала більшість голосів у категорії «Рішення для цифрового конвертингу» та отримала нагороду ICE за свою систему TEOC;
  • у категорії «Стійкі продукти та процеси конвертування» нагороджено компанію Inometa за систему нагрівання валів;
  • Tesa SE отримала нагороду ICE Award у категорії «Ефективні виробничі рішення» за міцну пакувальну стрічку.

Наступне тріо промислових виставок для секторів конвертингу, промислової та гофродруку промисловості планується провести з 11 по 13 березня 2025 року.