Три ряди друкувальних голівок забезпечують роздільну здатність друку 1350 dpi і продуктивність до 304 м²/год.

Хоча продуктивність і якість були ключовими для рішення MediaCo, енергоспоживання планшетного принтера swissQprint Kudu та найвища в своєму класі енергоефективність також були визначальними. Усі світлодіодні системи swissQprint мають високу енергоефективність, що гарантує власникам низькі експлуатаційні витрати та збереження цінних ресурсів.

MediaCo обрала Kudu після ретельного огляду, у конфігурації з 10 кольоровими каналами, вкл. білий, лак, неоново-жовтий і рожевий разом із базовою CMYKLcLm. Крім того, варіанти роботи «рулон до рулону» та «подвійний рулон» означають, що плівки, банери, сітка та інші рулони вагою до 180 кг легко транспортуються, як і жорсткі поверхні та листові матеріали.

Стівен Артур, керуючий директор MediaCo Group: «Якість обладнання swissQprint є неперевершеною. Гнучкість, продуктивність і енергоефективність Kudu зробили його ідеальним рішенням для реалізації нашого прагнення запроваджувати інновації як частину нашої мережі».

Команда MediaCo у захваті від Kudu: від його здатності друкувати текст розміром 2 pt до можливості додавати текстуру до п’яти шарів друку, поряд із глянцевим, сатиновим або матовим точковим прозорим лаком.

MediaCo є схваленим друкарським партнером beMatrix у Великобританії й тепер демонструватиме останні креативні та екологічні друковані вироби Kudu як невід’ємну частину системи відображення beMatrix для секторів виставок, роздрібної торгівлі та подій.

Стівен Артур: «Надзвичайна якість друку, застосування неонових чорнил і дивовижні 3D-зображення на акрилі — це лише деякі з інноваційних опцій, які ми тепер можемо надати для системи beMatrix і які допоможуть революціонізувати як вплив, так і довговічність графічних зображень».

Ян Максфілд, менеджер з продажу swissQprint UK, задоволений, що MediaCo встановлює перший у Великобританії Kudu: «Буде захоплююче побачити рішення для друку, які бізнес надає своїм клієнтам на цій новій машині».

За останні 20 років MediaCo створила команду відданих своїй справі професіоналів, які надають поради та рекомендації щодо іміджу та управління проектами, від концепції до реалізації. Kudu стане ключовою частиною виробничого майданчика в Манчестері, оскільки бізнес зосереджується на пропонуванні послуг «під ключ» для інноваційних концепцій для живих подій, виставок, демонстрацій у магазинах, запуску продуктів, внутрішнього оздоблення, просуванні бренду.