AccurioShine 3600 — це компактне рішення, що дає змогу виконувати вибіркове УФ-лакування та опціонально вибіркове цифрове гаряче тиснення фольгою, від прототипування до повномасштабного виробництва, без використання трафаретів, пластин або штампів.

Створене на базі аналогічних машин MGI JETvarnish 3D One це обладнання увійшло до портфоліо Konica Minolta вже під власним брендом. AccurioShine 3600 можна використовувати для додавання до поліграфічної продукції 2D- та 3D-ефектів, а також тактильного ефекту тиснення фольгою.

Новинка здатна працювати з листами формату від А4 до B3+ (364x750 мм) та щільністю від 135 до 450 г/м². Макс. продуктивність у режимі звичайного лакування (товщина шару лаку 21 мкм) — 2077 відб. A3/год., а в режимі 3D-лакування (товщина шару лаку 51 мкм) – до 1260 арк. A3/год.

Пристрій підтримує друк змінних даних (VDP) та оснащений сканером штрих-кодів, за допомогою якого відбувається автоматична робота з файлами завдань у форматі TIFF, збережених на робочій станції. Поєднання сканера штрих-коду VDP з автоматичним конвертером PDF-файлів забезпечує по-справжньому безшовний робочий процес, коли від передачі PDF-файлів до отримання продукції в приймальному лотку проходять лічені хвилини.