• друк в один крок (як у рулонному друці з використанням Kornit Presto та сушильного пристрою, встановленого в лінію з принтером);
  • конвеєрну систему транспортування виробів, що задруковуються (аналогічно принтеру Kornit Vulcan Plus).

Пристрій сушіння вірогідно розроблено придбаною раніше Kornit німецькою компанією Tesoma. Нещодавно у головному офісі Kornit в Ізраїлі відбулася презентація, присвячена відвантаженню першої системи Apollo для демонстрації на виставці ITMA (Мілан, 8-14 червня 2023 року).

Після виставки перші Apollo будуть встановлені для бета-тестування у ключових клієнтів Kornit у світі (назви компаній не повідомляються, але це вірогідно Amazon та Printful) та у демонстраційних залах Kornit у різних країнах світу.

Планується встановлення близько 10 таких систем у 2023 році. На виставці ITMA почнеться прийом замовлень на комерційні постачання Apollo у 2024 році.

На думку CEO Kornit Ронена Самуеля, замовленнями з ITMA будуть повністю завантажені виробничі потужності з випуску Apollo на весь 2024 р., в т.ч. це будуть і перші замовлення від зазначених вище найбільших клієнтів Kornit.