Rapid SizeShifter для Kornit для Atlas MAX — це регульована система палет для одягу, яка швидко адаптується до різних застосувань, скорочуючи дорогі простої, пов’язані зі зміною палет.

«Завдяки Smart Curing ми доводимо до досконалості наші комплексні рішення, дозволяючи клієнтам у глобальному масштабі знижувати втрати енергії та скорочувати експлуатаційні витрати, – каже Кріс Гов’є, президент EMEA компанії Kornit Digital. — Рішення Rapid SizeShifter підвищує простоту використання та продуктивність для користувачів Atlas MAX, даючи змогу змінювати формат друку за лічені секунди та підвищуючи універсальність застосування».

Нові енергозберігаючі рішення Kornit Smart Curing включають також системи Orion (для виробництв середнього обсягу) та Titan (для великих обсягів). Обидва оптимізовані для роботи з принтерами Kornit Atlas MAX і ґрунтуються на перевірених на практиці рішеннях від придбання компанії Tesoma. Технологія Smart Curing, заснована на технологіях Tesoma та цифрових рішеннях Kornit, забезпечує ідеальну синхронізацію виробництва та обробки у наскрізному процесі, що масштабується відповідно до потреб клієнтів.

Ключові характеристики рішення:

  • оптимальна гнучкість виробництва рахунок сушіння темних і світлих тканин, футболок і толстовок;
  • значне зниження енергоспоживання та відходів;
  • декілька конфігурацій для відповідності конкретним бізнес-вимогам, що підтримують одну (Orion) або до трьох (Titan) систем Atlas MAX.

Нові інтегровані рішення Kornit представлені на виставці TecStyle Visions із 30 березня по 1 квітня 2023 року.