Заснована в 1975 р. та розташована в районі Монреаля Роузмонт-Петіт-Патрі, компанія Lamcom пропонує швидкі послуги друку під ключ, від консультації клієнтів до встановлення. Lamcom використовує лише високоякісні продукти та найсучасніше обладнання й гарантує клієнтам результат, систематично оновлюючи свої технології. Щоб забезпечити максимально екологічну роботу, Lamcom надає пріоритет екологічності, наприклад, використовує продукти з перероблених матеріалів, і екологічно чисті чорнила – це ключовий фактор у рішенні Lamcom співпрацювати з HP.

Люсі Карбоно, виконавчий директор Lamcom Technologies: «Lamcom пишається тим, що робить неможливе для клієнтів. Для цього нам потрібне обладнання найвищого рівня. HP розуміє широкоформатний бізнес краще, ніж будь-хто інший, тому цього року ми інвестували в HP Latex 2700 через його універсальність і бачення HP щодо більш стійкого майбутнього».

Новий HP Latex 2700 шириною 3,2 м виводить ефективність виробництва на новий рівень, пропонуючи друк яскравими кольорами зі швидкістю до 89 м²/год завдяки симетричним подвійним друкувальним голівкам з технологією автоматичного очищення.

Пристрій дасть змогу Lamcom виконувати високорентабельні роботи з розширенням діапазону на 30% на високій швидкості, зберігаючи високий глянець і реалістичні відчуття при виготовленні різних вивісок і декорацій, в т.ч. з тонких плівок, вінілу та паперу.

Водночас у принтерах HP Latex 2700W використовуються «найбіліші чорнила на ринку», що дає змогу користувачам створювати високорентабельні вироби на прозорих носіях.

В усіх пристроях серії Latex 2700 використано чорнила HP Latex четвертого покоління, що мають сертифікат UL ECOLOGO, а також відповідають вимогам UL GREENGUARD GOLD і вимогам безпеки іграшок.

Крім того, у пристроях застосовано HP Eco-Carton — картонні чорнильні картриджі: це екологічно, бо не використовується пластик. Нарешті, Lamcom розширить використання ПЗ HP Print OS, щоб переконатися, що його команда реалізує весь потенціал нового апаратного забезпечення фірми.