Нова лінійка принтерів модульної побудови дає змогу друкувати білим додатково до базових кольорів та наносити матовий та глянсовий лак UVgel за один прохід, використовуючи в обробці обидва типи лаку FLXfinish+ для створення ефектних відбитків.

Для створення об’єму лак може наноситися у п’ять шарів.

Це, як повідомляє компанія, найшвидше і продуктивне рішення з можливістю друкувати спецефекти і використовувати білі чорнила в цьому сегменті ринку.

Рулонні принтери Colorado M3 або M5 з шириною 1,6 м можуть дооснащуватися для підвищення продуктивності до 159 м²/год. Обидва варіанти також можна легко модернізувати за допомогою нової опції білих чорнил до моделей M3W та M5W та оснастити перевіреною технологією матового та глянцевого друку FLXfinish+.

Модульна система є цікавим рішенням для постачальників послуг друку, яким поки не потрібна постійна максимальна швидкість.

Крім того, з появою нових білих чорнил UVgel діапазон застосування принтерів значно розширився. Білі чорнила UVgel дають змогу максимально використовувати відомі переваги UVgel для високоякісних графічних та декоративних додатків, наприклад віконної графіки, етикеток, паковання та шпалер. З цим доповненням типовий асортимент продукції може бути значно розширений: сильно структуровані, прозорі, кольорові, відбивні та магнітні матеріали не становлять проблеми.

Великі замовники можуть автоматизувати процес друку та оздоблення за допомогою конфігурації UVgel Print Factory або UVgel Wallpaper Factory.

Ці опції органічно інтегрують принтери Colorado серії M із системами різання, перемотування, склеювання або укладання листів, щоб обробляти обсяги не менші 50 000 м² на рік за мінімальний час.