РОЗУМНА ВАРТІСТЬ ТА ДОСИТЬ ВИСОКА ЯКІСТЬ РОБОТИ

Насправді все це вірно, але є один момент – лазерів, які відповідали б сучасним стандартам і вимогам за розумної ціни практично немає. 95% пристроїв, що продаються в Україні в сегменті газових лазерів для ринку реклами та сувенірної продукції, – це застарілі бюджетні рішення з можливістю виробляти якісний продукт, але не стабільно і дуже нетривалий час. Ці пристрої для збереження більшменш стабільної роботи потребують значних витрат часу та вкладення фінансів за обслуговування (а більшість компаній це обслуговування ще й не надають).

Ми вже тривалий час спостерігаємо, що серйозні фірми з великим обсягом робіт, яким потрібен якісний, стабільний і не дуже дорогий лазер, нерідко не можуть підібрати потрібне рішення або навіть не знають про його існування.

У Media Print Ukraine, маючи досвід постачання лазерів китайських виробників для різних завдань та верстатів провідних європейських виробників, протестувавши AEON Laser і порівнявши з іншими пристроями, що постачали, зрозуміли, що AEON, за своєї конкурентної вартості має масу переваг перед застарілими лазерними верстатами, що вже два десятиліття продаються на українському ринку в незмінному виді та комплектації. 

Уважно вивчивши конструкцію AEON Laser, ми дійшли висновку, що інженери компанії AEON провели титанічну роботу, створивши верстат, максимально схожий за інженерними рішеннями на дорогі європейські та американські лазери.

AEON Laser спеціалізується, в основному, на газових лазерах з кроковими моторами, для ринку реклами. Ці пристрої мають дуже розумну ціну та демонструють досить високу якість роботи.

СУЧАСНИМ ЛЮДЯМ ПОТРІБНЕ СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ!

Безпека, надійність, точність, міцність, потужність – ось основні вимоги, які мають бути реалізовані в лазерному пристрої. Крім того, сучасний лазерний верстат повинен мати сучасний дизайн. Це не звичайний шматок холодного металу з фарбою, що облупилася, і який дратівливо шумить. Лазер може бути витвором сучасного мистецтва, який прикрасить ваше підприємство і зробить роботу співробітників більш комфортною, а отже, і більш продуктивною.

Сучасний лазерний верстат має бути естетичним, зручним у використанні та, звичайно, безпечним. Це може бути ваш добрий помічник – коли вам потрібно, щоб він щось зробив, ви можете дуже легко наказати йому, і він негайно відреагує. Сучасна лазерна машина має бути швидкою і якнайкраще відповідати стрімкому ритму поточного життя.

Завод AEON Laser USA

ТРОХИ ІСТОРІЇ…

Ще в 2016 році пан Вень заснував торговельну компанію Shanghai Pomelo Laser Technology Co., Ltd в Шанхаї, яка почала виробляти і продавати CO₂ лазери. Незабаром засновник Shanghai Pomelo Laser Technology зрозумів, що дешеві китайські лазерні верстати жахливої якості заполонили світовий ринок.

Дилери були засмучені високою вартістю післяпродажного обслуговування, а кінцеві користувачі скаржилися на погану якість продукції «Зроблено у Китаї». Але коли Вень озирнувся, то не зміг знайти жодного верстата для лазерного різання та гравіювання, який відповідав би вимогам високої якості та водночас пропонувався за ціною, яку може собі дозволити покупець.

Машини були або надто дорогі, або дуже дешеві з низькою якістю роботи. Конструкції машин були досить застарілі, більшість 

моделей продавалися більше 10 років без будь-яких змін. Тому Вень вирішив розробити найкращу машину за доступною ціною.

На щастя, він працював на заводі з виробництва лазерних верстатів понад 10 років і мав багатий досвід роботи з пристроями для лазерної різки та гравіювання на вуглекислому газі. Вень врахував вади всіх лазерних машин по всьому світу та спроєктував машину, яка відповідала поточним тенденціям ринку. Приблизно за два місяці цілодобової роботи перша модель машини серії «Все в одному» Mira була представлена на ринку.

І Mira виявилася дуже успішною, попит на ці машини був величезний – і не лише в Китаї.

Тому пан Вень відкрив завод у Сучжоу на початку 2017 р. і назвав його Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd.

Завдяки зусиллям інженерів та дистрибуторів, AEON Laser швидко реагувала на вимоги ринку та постійно модернізувала машини, щоб зробити їх ще кращими. Лише за два роки AEON Laser стає «висхідною зіркою» у цьому бізнесі.

Завод AEON Laser розташовано неподалік від Шанхаю, він займає площу 3000 м². Там встановлено найсучасніше виробниче обладнання та високотехнологічні контрольно-вимірювальні прилади. На підприємстві запроваджено найсуворіші стандарти контролю якості, щоб гарантувати високу якість кожної машини, що постачається до будь-якої країни світу. 

AEON Laser

З 2018 р. компанія активно працює на ринку США: відкриває там представництво, великий шоурум, а з 2019 р. – і фабрику. У 2020 р. AEON Laser USA починає будувати завод, щоб забезпечити доступне виробництво лазерів у США.

У 2021 р. AEON Laser USA перетнули рубіж доходу у $10 млн, а кількість робітників перевищила 35.

У 2023 р. завод переїхав на нове місце, що дало змогу виготовляти власні компоненти і збільшити виробничі потужності.

МОДЕЛЬНИЙ РЯД AEON LASER, ПРЕДСТАВЛЕНИЙ В УКРАЇНІ

MIRA – це серія настільних лазерних CO₂ гравірувальників, розроблена з нуля, від концепції до дизайну. Мета полягала в тому, щоб зробити машину компактною, з можливістю встановлювати її практично в будь-якому місці. Mira відрізняється вражаючою функціональністю за дуже компактних розмірів, бо всі периферійні пристрої (охолоджувач і повітряна помпа) інтегровані до корпусу верстата.

В Україну постачаються дві моделі цієї серії. MIRA 7 і 9 – це професійні настільні лазерні гравірувальні верстати. Вони більше призначені для гравіювання, ніж для різання, але в стандартній комплектації є обидва столи: стільниковий – для гравіювання та стіл з лезами, для різання. На цьому верстаті можна добре різати фанеру, ДВП, шкіру, папір.

Робочі зони MIRA 7 і 9 – 700х450 мм і 900х600 мм. Лазери комплектуються водоохолоджувачем, витяжним вентилятором та вбудованим повітряним насосом. Весь верстат виконаний у відповідності до стандарту безпеки для лазерів класу 1.

Корпус повністю закритий. Кожні дверцята та вікно забезпечені замками, а головний вимикач живлення має замок із ключем блокування для запобігання несанкціонованому доступу.

Лазери можуть комплектуватися випромінювачами CO₂ від 60 до 100 Вт (залежно від моделі), а також трубками класу RF 30Вт. Завдяки швидкісним кроковим двигунам, високоякісній тайванській лінійній напрямній та японським підшипникам максимальна швидкість гравіювання MIRA складає до 1200 мм/сек, швидкість прискорення до 5G, що вдвічі-втричі вище, ніж в інших машин, представлених на нашому ринку.

AEON MIRA 9

Серія NOVA ELITE та Super NOVA. NOVA Elite – це новітнє професійне обладнання для гравіювання та різання лазером на вуглекислому газі, засноване на популярній моделі Nova від Aeon Laser. Серія NOVA Elite поєднує всі найкращі функціональні можливості, властиві лазерам конкурентів, які коштують у рази дорожче.

У новому дизайні збережені кращі риси попереднього покоління, такі як дизайн Clean Pack і високошвидкісні цифрові крокові двигуни, а також додані деякі останні штрихи (вбудоване автофокусування, програмно регульований керуючий клапан подачі повітря, повністю герметичний оптичний світловий тракт та вдосконалена збалансована система видалення диму, перероблена для мінімізації обслуговування та максимальної продуктивності).

Пристрої серії NOVA ELITE – унікальне рішення для тих, хто потребує великого лазера для якісного різання та гравіювання.

Доступні три моделі серії: Elite10 (100х70 см), Elite14 (140х90 см), Elite16 (160х100 см), всі вони можуть комплектуватися газовими випромінювачами Reci 100 та 130 Вт.

Швидкість гравіювання у цих моделях складає до 1200-2000 мм/сек, прискорення – до 5G, що є найвищим у своєму класі.

А про інші переваги Ви можете дізнатися відвідавши веб-сайт www.mediaprint.ua.

AEON Nova 16 Elite

Aeon Super Nova – це унікальний професійний лазерний верстат, виготовлений на базі AEON NOVA Elite. Основна відмінність – це наявність в одній машині одразу двох ламп Metal RF та Glass Reci.
Тепер ви можете, використовуючи один пристрій, швидко різати товсті матеріали та проводити високоякісне гравіювання. Особливо це важливо при роботі з акрилом, склом, шкірою.

Aeon Super Nova

SUPER NOVA – ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО!

Коли ми розпакували Aeon Super Nova у нас, у демо-залі, перша реакція була – «Вау»! Лазер був бездоганний у всьому, починаючи від паковання і закінчуючи повністю відбудованим рішенням, на якому можна одразу починати роботу.

Фактично всі елементи, починаючи від дрібниць (коліщатка, ущільнювачі, замки, якість фарбування) і закінчуючи сучасною голівкою з автофокусом, електронікою та міцною товстостінною конструкцією справляють незабутнє враження! Немає сенсу перераховувати всі переваги обладнання: приходьте до нас у шоурум, і ви неодмінно захопитеся цим витвором мистецтва.

AEON Laser використовує у своїх продуктах передові технології, такі як закриті кожухами лінійні напрямні, оптимізація блоків живлення під лазерні випромінювачі та автоматичне фокусування, щоб забезпечити високу точність та ефективність роботи.

Очевидно, що особливу увагу приділено усіляким дрібницям. Дрібні деталі роблять хорошу машину ідеальною, а якщо їх не підібрати належним чином, то можна досить швидку й зіпсувати добру машину. Більшість китайських виробників (але не наш партнер) просто не звертають увагу на певні дрібнички, переслідуючи звичайну мету зробити верстат ще дешевшим.

AEON Laser також має сертифікати ISO 9001 та CE, що свідчить про високу якість та безпеку його продукції. 

В Україні офіційним дистрибутором компанії AEON Laser є компанія «Медіа Прінт Україна». Більшість моделей доступні для продажу зі складу в Україні. Сервісний центр, склад запчастин та обладнання у демо-залі завжди до Ваших послуг. www.mediaprint.ua.