Компанія виготовляє чутливі до тиску етикетки, термозбіжні рукави, гнучке паковання та термотрансферні етикетки. Brook + Whittle має давнє партнерство з HP Indigo. Підприємство в Гамільтоні, штат Огайо є бета-тестером для виробника цифрових машин з 2006 року.

Джеремі Леттерман, головний операційний директор Brook + Whittle: «Ми раді цьому наступному кроку в нашій цифровій подорожі та тій цінності, яку ЦДМ принесе нашим клієнтам. HP Indigo є чудовим партнером, і разом ми формуємо майбутнє друку. Ця інвестиція утверджує Brook + Whittle як інноватора в сфері друку та виготовленні інноваційних етикеток».

Фернандо Альперович, генеральний менеджер відділу промислового друку HP у Північній Америці: «Швидкість і можливості декорування нової ЦДМ відкривають цифровий друк для набагато ширшого ринку та нового кола клієнтів, яким потрібні більш довгі наклади, але з використанням гнучкості цифри. Для таких компаній як Brook + Whittle це означає якість HP Indigo для середньої та більшої довжини накладів, швидші доставку, реакцію на зміни дизайну, відсутність обмежень у кількості товарних позицій і більш екологічне виробництво».