Росс Гріффін (ліворуч) і Пітер Ралтен (праворуч) із Sirane з Еммою Вінтон із HP Indigo

Компанія друкує на твердих поверхнях, виготовляє пакети гнучке паковання, абсорбуючі вироби, робить монтажі рекламних конструкцій. Sirane має чотири основні підрозділи, що відповідають за напрямки: харчове паковання, садівництво, медицина та охорона здоров’я, лабораторне приладдя та послуги.

У Sirane три заводи в Телфорді у Великобританії, додаткові виробничі центри у Гвадалахарі (Мексика), Граніце (Чеська Республіка) та Гранд-Прері (США).

HP Indigo 200K анонсовано 21 березня 2023 р., призначення ЦДМ – розширити межі ринку цифрового пакування завдяки підвищенню продуктивності.

Sirane стала однією з трьох компаній у всьому світі, які придбали нову ЦДМ, а також першою у Великобританії. Машина, яку планується встановити в квітні на одному з заводів компанії в Телфорді, «здійснить революцію в можливостях друку компанії» як на гнучкому пакованні, так і на картоні.

Пітер Ралтен, комерційний директор і директор з розвитку бізнесу в Sirane: «Ми вже деякий час вивчаємо цифровий друк, розуміючи, що за ним майбутнє. ЦДМ HP Indigo 200K із неймовірним підвищенням продуктивності відкриває нові можливості для бізнесу.

Цифровий друк — це не лише короткі наклади. Якщо компанія хоче мати 100 000 стоячих пакетів (паучів) або більше за 100 000 унікальних дизайнів, то цифровий друк робить це можливим, й це відкриває захоплюючі можливості.

Але водночас, короткі наклади є ключовою особливістю ЦДМ, і Sirane запропонує клієнтам послуги, які раніше не надавала. «Коли ми почали вивчати наш наступний крок у технології друку, щоб розширити потужності та можливості, було зрозуміло, що нам потрібна машина, яка могла б обробляти дуже широкий діапазон поверхонь і забезпечувати чудову якість друку. Можливості HP 200k безмежні, починаючи від низки підкладок, з якими може працювати обладнання, і закінчуючи винятковими можливостями друку. Іноді ми будемо використовувати цю машину виключно для досягнення якості друку, іноді це може бути друк змінних данних або функції безпеки. Такої універсальності ми не бачили в інших методів друку чи виробників».