Модель початкового рівня UG-641 має нижчу вартість. Обидві вони підтримують друк на широкому спектрі матеріалів для виробництва виробів як для інтер’єрного використання, так і застосування поза приміщеннями (вивіски, банери, віконна графіка, бекліти, деколі та самоклейні етикетки).

Модель UG-642 оснащено двома розташованими в шаховому порядку друкувальними голівками, її швидкість друку до 31,9 м²/год за роздільної здатності 720x600 dpi.

Можливість виконувати спеціальний друк з унікальними 3D-ефектами та реалістичними текстурами з використанням прозорого та білого чорнила робить принтери потужними інструментами для виробництва прототипів паковання та графіки з високою доданою вартістю. До комплекту постачання входить професійне ПЗ RIP VersaWorks 6.

УФ-принтер EU-1000MF може оснащуватися чотирма або шістьма друкувальними голівками, розташованими в шаховому порядку. У першому варіанті здійснюється друк CMYK, а в другому CMYK+W+прозоре глянсове чорнило для створення різних текстурних ефектів.

Продуктивність принтера — 27,6 м²/год. При цьому він здатний наносити зображення на матеріали розміром до 244x122 см та завт. до 9,5 см. Новинка призначена для виготовлення рекламних матеріалів, інтер’єрного декору та вивісок.