Нова система Smart DFE для друкарської машини Fujifilm FP790 — перша розробка Hybrid Software для використання на ринку паковання та є результатом тісного робочого партнерства між групою досліджень та розробок Fujifilm та розробниками ПЗ, що сформувалося на ранніх етапах створення Jet Press FP790.

У робочому процесі виробництва з відкритою архітектурою на основі веб-технологій пропонуються повністю автоматизовані функції додрукарської підготовки, що забезпечують прискорений час виконання замовлень, макс. продуктивність та зниження експлуатаційних витрат на друкарській машині Jet Press FP790.

Крім того, модульна конфігурація дає змогу розширювати систему та адаптувати її до конкретних вимог користувача.

ЦДМ Jet Press FP790, створена для виробництва широкого асортименту гнучкого паковання з дотриманням усіх нормативних вимог сектора, має екологічно безпечну конструкцію, що використовує технології струменевого друку чорнилами на водній основі.

Машина здатна відтворювати більше 90% кольорів палітри Pantone, має два виділені канали для друку білилами з високим ступенем непрозорості та забезпечує високу якість відтворення зображень з роздільною здатністю 1200 dpi.

Fujifilm представить нове рішення для цифрового гнучкого паковання на травневій Interpack 2023.