Відвідувачі FESPA Global Print Expo 2023 побачать рішення від спонсорів заходу Durst, Surfex, Brother, Mimaki, Hanglory та HP та обладнання від провідних постачальників, у т.ч. AGFA, Aeoon, Aleph, Canon, Epson, Fujifilm, HP, Kongsberg, Liyu, MHM, Sakurai, Swissqprint, Ricoh, Roland, ROQ та Zünd.

Серед постачальників ПЗ, що підтвердили свою участь, для автоматизації виробництва Caldera, efi, Enfocus BV, OneVision і PrintFactory.

Свої експозиції також представлять такі компанії-виробники витратних матеріалів: Ahlstrom Munksjö, APA, Hexis, ImagePerfect/Berger Textiles, InkTec, Neschen, ORAFOL, Poli-Tape та Sun Chemical.

Керівник FESPA Global Print Expo Майкл Райан: «Експоненти, які не могли взяти участь у заходах FESPA в останні кілька років, прагнуть поділитися своїми інноваціями та досвідом із нашими відвідувачами. І ми знаємо, що друкарні одержують величезну користь від можливості побачити продукцію багатьох постачальників в одному місці, що допомагає їм порівняти та оцінити правильність інвестицій для свого бізнесу.

Наша місія цього року — дати нові цінні перспективи друкарням та виробникам друкованих знаків. З найсильнішим складом учасників FESPA з 2019 року ми можемо гарантувати, що відвідувачі травневої виставки в Мюнхені будуть у кращому місці, щоб отримати розуміння та поради, необхідні їм для подолання виробничих проблем, доступу до нових можливостей та представлення майбутнього свого бізнесу».