Система переробки паковання електронної комерції називається Tango, а її розробниками є логістична компанія Itella Estonia, яка керує однією з найбільших естонських мереж автоматів з продажу посилок Smartpost, і зелений стартап Ringo Eco, який успішно запустив аналогічне повернення в систему багаторазових харчових контейнерів.

На пілотному етапі, який розпочався 19.01.2023 р., ящики для повернення Tango були встановлені в 15 автоматах Itella Smartpost по всій Естонії, але в найближчі місяці планується розширити мережу ящиків для повернення на всі 257 автоматів Smartpost.

Для використання вторинного паковання покупець має здійснити покупку в Інтернет-магазині, який приєднався до системи. Заставна ціна одного паковання залежить від розміру та матеріалу та становить приблизно €2.

Щоб повернути порожнє паковання і отримати заставу, споживачеві потрібно відсканувати QR-код на пакованні за допомогою камери телефону, заповнити просту форму повернення, а потім віднести пакет до каси Tango. Розташування ящиків для збору можна знайти на сайті Tango.eco. Після того, як посилки потраплять до пункту прийому Tango, депозит повертається клієнту. Використані паковання збираються, перевіряються та відправляються продавцям для нового раунду.