Нова машина замінить 40-дюймову машину Komori, що працювала у друкарні 22 роки.

House of Printing обрала GL837P advance, щоб отримати переваги новітньої технології автоматизації, високої якості друку та значно швидшого циклу роботи.

Тоні Вілліс, віце-президент з операцій House of Printing: «Очікування клієнтів, коли справа доходить до термінів виконання, зростають швидше, тому ми раді технологічному прогресу, який отримаємо з цією машиною. За допомогою GL837P advance ми можемо друкувати з двох боків аркуша одночасно, а за допомогою технології LED-UV затвердіння відбувається миттєво. Це великі переваги для нас».

Вілліс зазначає, що інтуїтивно зрозуміла технологія друку є ще одним ключовим фактором у рішенні перейти на GL837P advance. Друкарі House of Printing мають вік 30 до 40 років, і вони раді скористатися передовою автоматизацією та дослідити нові можливості.

Оснащена інтуітивним ПЗ Komori KHS-AI і PDC-SX Spectral Print Density Control Lithrone G37P advance розроблена для підтримки високоякісного друку та швидкого виходу на тиражний відбиток навіть при задіянні досвідчених операторів. Досягнення суміщення та еталонного кольору лише за кілька аркушів, зміна завдань за кілька хвилин і опорядження в рамках одного друкарського циклу – все це ледь не вдвічі збільшує швидкість виконання замовлень друкаренею.

Компактна GL37P advance зручно «вписалася» у виробниче приміщення House of Printing, але при цьому дає змогу друкувати аркуші 640x940 мм, що ідеально для комерційного друку. А ще машина дуже гнучка щодо вибору матеріалів для друку: GL837P advance друкує на папері завт. 0,04 ~ 0,45, а це дає змогу виконувати певні завдання друку, від яких раніше доводилося відмовлятися через обмеження старої машини.

«Ми обговорювали інвестиції у GL37P та дійшли висновку, що якщо хочемо залишитися в бізнесі наступні 20 або 30 років, нам доведеться придбати цю машину. Ми дуже сподіваємося на переваги, які GL837P advance принесе House of Printing та її клієнтам», — резюмує Тонні Вілліс.