На поточний рік замовили послуги з висвітлення щодо безпеки й захисту мешканців, виконання соціально-гуманітарних програм, роботи об’єктів критичної інфраструктури. Ціни невідомі, бо розбивки за медіа немає.
«Артстайл Груп» надасть послуги на телеканалах і радіо вартістю 11,33 млн грн.
«Артстайл Груп» зі статутним капіталом 1 тис грн створена в 2019 році в Кривому Розі, а потім переведена в Київ. Директором є Володимир Вичужанін, а засновницею – Марина Чудновець із Кривого Рогу. Раніше вона володіла і керувала іншим підрядником мерії – фірмою «Веста Медіа Корпорейшн», якою нині володіє та керує Віталій Єнін. Останній також заснував «Фірма РК» разом із Ярославом Гивелем та Андрієм Жаботинським.
«ІА «Кривбас Он-лайн» отримає ще 4,95 млн грн за послуги в пресі та Інтернеті.
Фірми отримали підряди без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.
Криворізьке «Інформаційне агентство «Кривбас Он-лайн» на чолі з Ігорем Савлюком напряму належить депутату Дніпровської міськради Ярославу Гивелю (раніше від Партії регіонів та «Опозиційного блоку», нині від «Блоку Вілкула «Українська перспектива»).
Гивель працює в «Інституті стратегічних досліджень» Юлії Шмагіної. Раніше фірмою володів позафракційний нардеп Дмитро Шпенов, який був помічником екснардепа від Партії регіонів Олександра Вілкула. Восени 2019 році Шпенов узяв на поруки Олександра Вілкула, арештованого за звинуваченням у незаконній діяльності на посаді голови Дніпропетровської ОДА. Батько того Юрій Вілкул виконує обов’язки мера Кривого Рогу.
Із 2021 року КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу» очолює Юрій Власенко. Він був заступником директора КП, працював у Раді з питань розміщення та впорядкування зовнішньої реклами та очолював відділ реклами на транспорті іншого КП «Парковка та реклама». До 2021 року «Інститутом…» керував Костянтин Касьяненко, чиї фотографії із символікою «Беркуту» та пости із георгіївськими стрічками публікували місцеві медіа.
Торік аналогічні послуги замовляли у «Кривбас Он-лайн» і ТРК «Нова» на 1,12 млн грн, та й то лише під кінець року, в грудні. У 2021 році сума договорів із ними ж становила 13,65 млн грн. У 2020 році згадана фірма «Веста Медіа Корпорейшн» і газета «Червоний гірник» отримали підряди на 10,67 млн грн, а в 2019 році комунальники заплатили 11,13 млн грн фірмі «Веста Медіа Корпорейшн» і ФОП Василенко Сергій Володимирович.