Kolbus Autobox AB300 здатний виробляти близько 50 видів коробок з каталогу FEFCO, включаючи лотки, палетні коробки, конструкції з перегородками тощо. Машина працює з будь-якими типами гофрокартону завт. від 1 до 10 мм. Середня швидкість роботи Autobox — до 1000 коробів на годину.

 

Приклади конструкцій каталогу FEFCO, які можуть бути виконані за допомогою Kolbus Autobox AB30

 

За умов зростання витрат на електроенергію для компаній дедалі важливішою стає низька вартість експлуатації Autobox. AB300 споживає лише 0,4-0,66 кВт/год — менше, ніж більшість побутових приладів. Також важливо, що більшість деталей, з яких складаються машини, виготовляються на власному виробництві Kolbus, з використанням підрозділу з виробництва компонентів.

Для розкриття повного потенціалу Autobox доступна низка додаткових модулів. Вони спеціально розроблені для підвищення ефективності та універсальності виробництва упаковки та тари з гофрокартону:

  • Multi-Cut MC300 дає змогу проводити більш широкий спектр типів коробок та подвійне обрізування заготівок;
  • три друкарські модулі (Flexo-Print FP300, Digital-Print DP300 та Digi-Lite DL300) доповнюють машину різними способами друку;
  • для автоматичного подавання великого картону пропонується блок Auto-Feed AF300, а для штабелювання – Auto-Stack AS300.

Новий Autobox AB300 був замовлений для доставки на завод DW Cases у січні. Щоб звести до мінімуму перебої в роботі заводу, було проведено ретельне попереднє планування, внаслідок чого AB300 був запущений у роботу в день постачання, і вже другого дня машина виконувала замовлення клієнтів. Гофровиробники були вражені часом налагодження та якістю коробок, які виготовляє новий верстат.