У семикольорову модель DTG-принтера GTX600 Hexa до CMYK та білил додано помаранчеве та зелене чорнило. Додані кольори наносяться перед CMYK через дві додаткові друкувальні голівки, забезпечуючи ще яскравіші кольори та ширшу кольорову гаму.

До нових функцій GTX600 Hexa входять також вбудований зволожувач повітря, покращена функція автоматичного очищення та моторизована система регулювання висоти столу замість важеля. Нова модель має бути запущена у квітні. Також велике зацікавлення відвідувачів викликав попередній показ прототипу передсерійного нового рулонного DTF-принтера Brother. Його корпус приблизно того ж розміру, що і в серійної моделі, а модуль подачі плівки розрахований на роботу з рулонами завш. 30 см. Пристрій оснащено шейкер-сушаркою.

Розробка автономної DTF-моделі Brother, як повідомляється, почалася незабаром після випуску в 2021 р. драйвера для принтерів GTX і GTX Pro, що дає змогу виконувати реверсний друк на плівці. Більш детальна інформація буде доступна перед глобальним запуском моделі.