Досі офсетні фарби hubergroup з низьким рівнем міграції могли використовуватися тільки в листовому офсетному друці. Нове зв’язуюче, розроблене компанією, проклало шлях інноваціям у рулонному офсетному друці.

Томас Штумпф, директор відділу Weboffset компанії hubergroup, пояснює: «За допомогою спеціального зв’язуючого та ретельного підбору сировини та методів виробництва нам вдалося розробити перші офсетні фарби для рулонного офсетного друку з низьким рівнем міграції та запаху».

У процесі розробки компанія співпрацювала зі спеціалістами з листового офсету, які вже багато років розробляють фарби для харчового паковання. Окрім лабораторних робіт, виробник також проводив практичні випробування у співпраці з відомими власниками брендів та друкарнями.

При розробці серій MGA Food News та MGA Evolution вирішальне значення мало тісне співробітництво з місцевим виробником спеціального паперу Drewsen. За даними hubergroup, нові друкарські фарби вперше дають змогу виготовляти паперове паковання, що відповідає вимогам харчової промисловості, за допомогою чотириколірного друку на рулонних офсетних машинах.

Серії MGA Food News (для машин coldset) та MGA Evolution (для машин coldset heatset) підходять для друку паковання хлібобулочних виробів, фаст-фуду, обгорток свіжих продуктів та іншого паперового паковання у харчовому секторі.

Фарби hubergroup для рулонного офсету з низьким ступенем міграції вже пройшли практичні випробування серед власників брендів, друкарень та виробників паперу.