Ще одну офсетну машину Simply Cartons — Heidelberg Speedmaster XL 105 буде виведено з виробництва після завершення інсталяцій: друкарня робить ставку власне на устаткування Koenig & Bauer.

На виставці Packaging Innovations 15 лютого та на виставці NEC у Бірмінгемі 16 лютого Simply Cartons демонструвала переваги цих інвестицій. Підприємство, яке виробляє розкішне паковання для основних брендів на ринках, вкл. продукти харчування, косметику, кондитерські вироби та напої, заявило, що інвестиції пов’язані зі зростанням та підвищенням попиту на його продукцію.

Виконавчий директор Simply Cartons Крейг Метер зазначив: «Нам потрібно було дивитися в майбутнє та дбати про зростання завдяки нашій існуючій і дуже лояльній клієнтській базі. Щоб й надалі надавати найкращі послуги та підтримку нашим клієнтам, маємо бути в авангарді технологічних досягнень, тенденцій паковання та змін довкілля».

Тому Simply Cartons інвестувала значні кошти в новітні технології та екологічні практики в бізнесі. У 2019 р. встановила сонячні батареї на дахах усіх об’єктів, щоб скоротити викиди CO2. Крім цього, Simply Cartons тісно співпрацює з World Land Trust, щоб пропонувати клієнтам продукти зі збалансованим вмістом вуглецю.

Крейг Метер додає: «Інвестиції в дві нові машини Koenig & Bauer 106 відповідають тенденції щодо цілей, спрямованих на стійкість. Вони не лише дадуть нам технологічні досягнення, потрібні, щоб залишатися конкурентоспроможними та забезпечувати інновації, якими живиться наша галузь, але й на 30% ефективніші, ніж машини, що використовуємо наразі».

Сталий розвиток, поряд з інноваціями, є головними цілями Simply Cartons. У компанії розуміють клієнтів, і це допомагає приймати ключові рішення в бізнесі, як-от ці інвестиції. Співпраця з Koenig & Bauer впродовж останніх кількох років дала змогу розширити межі можливостей друкарні.

Нові Rapida 106 у конфігураціях шесть фарбових та дві лакувальних секції та вісім фарбових та дві лакувальних секції, відповідно, матимуть формат «плюс 1», тобто друкарська секція розташовуватиметься між секціями для нанесення покриттів і буде піднята на нову висоту 925 мм.

Обидві машини здатні обробляти матеріали завт. до 1,2 мм й оснащені повністю автоматичними системами логістики для безперервної роботи з найтовщими матеріалами. Самонакладачі оснащені сенсорною системою подачі Koenig & Bauer (SIS), яка не потребує налаштувань і забезпечує надійну подачу навіть складних матеріалів. Щоб допомогти Simply Cartons досягти цілей сталого розвитку, машини також мають останню версію вбудованої системи управління кольором QualiTronic ColorControl 2 від Koenig & Bauer. Серед особливостей обох машин — повністю автоматична зміна пластин і одночасного миття валів.

«Ми дуже раді, що Simply Cartons знову вирішила співпрацювати з нами. Ми побудували фантастичні стосунки з 2016 р., коли було встановлено першу машину, і їхній бізнес продовжує розвиватися, — сказав директор з продажу Koenig & Bauer у Великобританії Кріс Скаллі. — Simply Cartons постійно розширюють межі у виготовленні паковання та залишаються на кілька кроків попереду своїх конкурентів. Останні інвестиції дадуть їм змогу продовжувати цю стратегію. Ми також раді, що всі машини у друкарні тепер будуть від Koenig & Bauer».