Світлодіодний принтер Acuity Ultra Hybrid, представлений на виставці Fespa 2022, став останньою розробкою Fujifilm у абсолютно новій лінійці Acuity, дизайн якої, за словами компанії, був створений з нуля для максимальної простоти використання та окупності інвестицій. Цей 3,3-метровий принтер забезпечує «виключну якість друку та продуктивність» як на жорстких, так і на гнучких підкладках, друкує зі швидкістю до 218 м²/год із роздільною здатністю до 1200x1200 dpi.

Пітер Ониськів, операційний директор компанії Echo House: «Ми будували співпрацю та довірливі стосунки з Fujifilm впродовж багатьох років – саме наша компанія першою у світі встановила п’ятиметровий Acuity Ultra у 2018 році. Ця машина все ще працює, хоча довелося перенести її на нове місце, щоб звільнити місце для Acuity Ultra Hybrid!

Echo House працює в інноваційному та висококреативному секторі, обслуговуючи деякі найвідоміші світові бренди, які покладають на нас надзвичайно високі очікування. Acuity Ultra Hybrid поєднує виняткову якість із високою гнучкістю завдяки гібридним можливостям, що надає нам ще більше творчого потенціалу, щоб продовжувати перевершувати очікування клієнтів. Технологічна ефективність, гнучкість і надійність ще більше розширюють наші можливості».

Девід Бертон, директор Fujifilm Wide Format Inkjet Systems: «Ми пишаємося тривалим й успішним партнерством з Echo House впродовж багатьох років – вони ніколи не бояться бути першими – тому рішення придбати Acuity Ultra Hybrid, останній принтер в лінійці Fujifilm, стало цілком природнім. — Раді розпочати нову главу нашої подорожі й з нетерпінням чекаємо співпраці Echo House, оскільки ця компанія прагне використати значний потенціал цієї гібридної машини для розвитку нових бізнес-можливостей».