«Минулий рік був успішним для компанії: ми завершили об’єднання з групою Celmacch, розширивши присутність на ринку обладнання з виробництва гофропаковання, — говорить Хеннінг Дюбер, Koenig & Bauer Digital & Webfed AG & Co. KG.

Сьогодні у Koenig & Bauer Celmacch понад 110 точок продажу та сервісного обслуговування по всьому світу, а також техпідтримка 24/7.

Packon Basim Packaging розташована у східній (азіатській) частині Стамбула. Компанія вийшла на ринок 26 років тому, спеціалізуючись на пакованні з високохудожнім друком. Сьогодні у неї свій центр дизайну та виробниче приміщення площею 21 м². Продукція постачається до Туреччини та за кордон.

 

Packon Basim Packaging

 

Торік компанія обирала топову лінію ротаційної висікання HBL, яка могла б стабільно виготовляти паковання високої якості на великих швидкостях. Ідея цих ліній — заміна плосковисікальних машин. Якість ротаційного висікання на них максимально наближається до стандарту плоского висікання, водночас вони вдвічі швидші, дешевші та займають менше місця.

Компанія зупинилася на лінії Koenig & Bauer Celmacch ChromaCut High Tech 2100 RDC із вакуумним стекером. Її особливості — високоточна ремінна подача заготівок, секції друку HBL, ракельні камери з вуглепластику та лічильник-ежектор з вакуумним трансфером. При цьому оператор може змінювати друкарські форми безпосередньо під час роботи. Макс. продуктивність Chroma High Tech – 10 тис. заготівок на годину. Усі компоненти машини – класу hi-end, виготовлені в ЄС.