Brother готується представити їх бразильській і, ширше — латиноамериканській — аудиторії на виставці FESPA Brasil Digital Printing 2023, що відбудеться в березні.

Компанія продемонструє GTX Pro, в якому реалізовано можливість прямого друку по одягу та друку на трансферній плівці, для подальшого перенесення зображення на виріб за допомогою термопресу. Зазвичай у таких випадках використовується окремий DTF-принтер, але японським умільцям вдалося поєднати два в одному.

За словами виконавчого директора Brother у Бразилії Аріана Міядзакі, натхнення, з яким машина була прийнята професійною спільнотою, набагато перевершує очікування розробника. Brother пропонує клієнтам максимально повну підтримку від передпродажних консультацій до безперервного технічного супроводу після встановлення та запуску обладнання.

Клієнтоорієнтований сервіс під гаслом «На вашому боці» — чітка корпоративна політика, що формує сприятливий образ бренду і допомагає виробництвам пристосуватися до будь-яких завдань, будь то друк на вимогу чи масові замовлення.

«Ми виявляємо та усуваємо бар’єри на шляху до успіху клієнтів, використовуючи унікальні технології та нашу глобальну мережу. У промисловій сфері ми зарекомендували себе як постаальник надійних та цінних рішень», — каже Аріан Міядзакі та повідомляє, що Brother продовжить інвестувати у розширення сегменту DTG. У США компанії вже вдалося вийти на перше місце з постачання такого типу принтерів, і Бразилія як безумовний лідер у текстильній поліграфії Південної Америки представляє великий інтерес.

«Багато хто говорить, що друк DTG — це майбутнє, але для Brother це сьогодення. Ми вкладатимемо ще більше коштів в інноваційні рішення, що відрізняють нас від інших брендів. GTX Pro — надзвичайно універсальний продукт. Він відкриває безліч перспектив для підприємців на бразильському ринку текстилю, дозволяючи їм працювати з різними типами одягу та аксесуарів, а також різними типами тканин — бавовною, поліестером, поліамідом, джинсою».