Фарби та лаки подвійного затвердіння (Dual Cure) однаково успішно полімеризуються під впливом традиційних УФ-ламп та ламп UV LED з малим енергоспоживанням. Такий функціонал дає змогу власникам вузькорулонних та середньорулонних друкарських машин здійснювати поступовий перехід на більш екологічну систему УФ-затвердіння. Завдяки оптимізованій швидкості полімеризації, покращеній реології та меншій в’язкості, фарби EkoCure ANCORA F2 підвищують продуктивність друку на довгих накладах при роботі з камер-ракельними системами подачі фарби. Більш того, вони забезпечують кращу адгезію до широкого діапазону субстратів (крейдовані та некрейдовані папери, самоклейні матеріали, поліетилен, поліетилен з покриттям, поліпропілен, БОПП та інші полімерні матеріали, включаючи ті, що використовуються для виготовлення вплавлюваних і термозбіжних етикеток). Передбачено й можливість поверхневого друку після операцій холодного тиснення фольгою. Робота з новими фарбами дає змогу знизити енергоспоживання під час друку, знизити його собівартість.

«Фарби EkoCure ANCORA F2 ідеально підходять для друку на пакувальній та етикетковій продукції для харчової індустрії та призначені для щоденного використання, — говорить Ніклас Олссон, глобальний директор з комерційної продукції для вузькорулонного друку підрозділу Flint Group Narrow Web. — Їхня рецептура сформульована, щоб підвищити якість та контрастність друку, одночасно забезпечивши підвищену адгезію до синтетичних матеріалів».

Крім стандартної тріади, в постачання можуть бути включені фарби всіх існуючих кольорів з панелі Pantone, вкл. непрозорий білий.