Дисплей з роздільною здатністю 1920×1200 пікселів, яскравістю 410 кд/м² та коефіцієнтом контрастності 1350:1 призначений для користувачів, що займаються цифровою фотографією, ілюстрацією та дизайном. При підключенні до ноутбука через USB Type-C, на додаток до відображення екрану та передачі USB-сигналу, стає можливим подача живлення 70 Вт на ноутбук.

Колірне охоплення монітора ColorEdge CS2400S виділено блакитною лінією

 

Оснащений портом USB Type-C можна підключити до ПК одним кабелем, подавати живлення 70 Вт, відображати зображення і передавати сигнали USB. Він також може живити ноутбуки, такі як MacBook, і не потребує підключення адаптера.

Оновлений дизайн корпусу забезпечує безшумну роботу пристрою. Характеристики, що забезпечують чудове кольоровідтворення  відображення з широкою гамою кольорів, що покриває 99% Adobe RGB, і підтримка калібрування), відповідають можливостям попередньої моделі.

У ColorEdge CS2400S усунуто пластикове паковання та матеріали для захисту кабелів, а друкована плата та деталі всередині друкованої плати не містять галогенів. Це не лише допомогло скоротити кількість відходів, а й сприяло зниженню енергоспоживання (26 Вт → 18 Вт).

ColorEdge CS2400S постачається зі звітом про заводське налаштування, в якому виміряно стан дисплея на момент постачання.

Дисплей також включає схему цифрової корекції однорідності, яка забезпечує рівномірні яскравість та кольоровість.

Додаткові опції включають світлозахисний кожух магнітного типу (CH2400) та спеціальний калібрувальний датчик (EX4). Підставка підтримує нахил від -5 до 35°, поворот на 90°, поворот на 344° та регулювання висоти на 155 мм.

ColorEdge CS2400S буде доступним для прямого продажу з 24 лютого за вражаючою ціною $769.