Завдяки широким дослідженням і розробкам Mondi, а також інвестиціям у нові технології та збільшення потужностей, компанія ще більше розвинула свій портфель і тепер пропонує клієнтам повний асортимент паперу FunctionalBarrier. Завдяки застосуванню різних бар’єрних технологій (екструзійні покриття, водні покриття та інші), цей діапазон паперових пакувальних рішень може використовуватися для різноманітних застосувань.

Рішення із середнім рівнем бар’єру, призначені для промислового паковання, паковання для електронної комерції та засобів особистої гігієни, забезпечують високу герметичність і середній захист від водяної пари, тоді як функціональний папір із високим рівнем бар’єру забезпечує середній захист для кисню та водяної пари, а також високий бар’єр для жиру та мінерального масла для паковання заморожених продуктів та шоколаду.

Рішення з дуже високим рівнем бар’єру для споживчих харчових продуктів (кава, крупи та кондитерські вироби), забезпечує чудовий захист продукту від водяної пари та кисню та тривалий термін зберігання.

Виробництво паперу FunctionalBarrier Paper повністю здійснюється власними силами Mondi. Розроблені з можливістю повторної переробки в паперових потоках по всій Європі та з використанням відповідально отриманого основного матеріалу, рішення пропонують відновлювані альтернативи полімерним ламінатам і багатошаровій упаковці на основі алюмінію.