Виробники трикотажу, жаккарда, бавовняних тканин та вишивки з Китаю займуть приблизно 250 стендів, ще понад 50 компаній приїдуть з Індії. Істотно розширять присутність на Texworld Evolution Paris турецькі постачальники: 110 підприємств, з них 88 виступатимуть під вивіскою єдиного національного павільйону, сформованого за підтримки Торговельної палати Стамбула.

Приблизно 50 виробників делегує Корея і щонайменше 15 Таїланд. Як і в загальній експозиції, у традиційному напрямку готового одягу та модних аксесуарів Apparel Sourcing Paris також спостерігається велика кількість експонентів з КНР (близько 200 фірм) і (ширше) азіатського регіону.

До найбільших експортерів товарів легпрому на ринок Європи належать Бангладеш, Гонконг, Індія, Монголія, Пакистан, Тайвань, Туреччина, Шрі-Ланка. Вишивальниці з Maasana (Індія), Nastex (Таїланд) та Nonica Textile (Тайвань) продемонструють гостям Apparel Sourcing Paris вироби ручної роботи найвищої якості, монгольські шерстороби з Munkh Cashmere — чудовий кашеміровий трикотаж, бренд одягу Emerald Clo бавовни та льону, який завдяки можливостям фабрик в Індонезії може на рівних конкурувати з виробами преміальних марок.

Популярна на Texworld Evolution Paris локація Denim Village у черговому сезоні розшириться. На площі близько 400 м² розмістяться 25 провідних гравців світового ринку деніму, у т.ч. такі індустріальні гіганти як Atlas Denim (Туреччина), Mekotex (Пакистан) та NZ Denim (Бангладеш). Там же розпочне роботу форум трендів, присвячений саме цьому сегменту.

Варто зазначити, що за задумом організаторів Texworld Evolution Paris, «Джинсове село» стане одним із ключових пунктів «Червоної нитки» — маршруту, що поєднує найвидатніші виставкові зони.