Виняткова спадковість та сучасні технології поєдналися в ультратонких тканинах від Ideabiella з дорогоцінної вовни та шляхетних сумішей – кашеміру та шовку, бавовни та льону. Елегантний класичний асортимент пофарбованих бавовняних сорочкових основ, яким славиться Shirt Avenue, вдалося доповнити шовковими та лляними тканинами, а також високотехнологічними ліоцеллом та стрейчем.

Пропозиції Moda In Fabrics охоплюють одразу кілька напрямків: бавовну, льон, трикотаж, гребенний і кардний вовняний текстиль, синтетику і, звичайно, найкращий шовк Made in Italy під брендом Silky Print. Там же можна зустріти великий вибір тюля, мережива, вишивки та аксесуарів для створення модних колекцій – стрічок, етикеток, аплікацій, пряжок, гудзиків та блискавок. О

собливу увагу організатори Milano Unica у новому сезоні приділили Далекому Сходу — визнаному постачальнику нових ідей і технологій. Відновлено участь корейських та японських компаній у рамках об’єднаних стендів Korean та Japan Observatory.

Відвідувачі салону в Мілані звикли орієнтуватися на Корею в частині висококласного текстилю для верхнього, спортивного та урочистого одягу. Знають, що перед ними результат безперервних досліджень та розробок з використанням сучасної сировини та пряжі для досягнення максимальної функціональності та комфорту. Японські ткачі вміють органічно поєднувати безпрецедентні технологічні експерименти з духом ремісництва.

Особливим місцем на Milano Unica стане куточок добірних інноваційних тканин із Японії JOB Plus, неподалік зони трендів, присвяченої продуктам експонентів.

Цікавинок на ярмарку взагалі буде багато. Це і зона інновацій, куди, зокрема, увійде підготовлена TexClubTec добірка технічного текстилю, що відображає останні тенденції в галузі трансформації моди, і зал дизайну Milano Unica — простір для презентацій проектів семи ательє, які працюють на стику технологій майбутнього та досвіду минулого. Після вимушеної перерви, повернеться улюблена відвідувачами виставки локація MU Vintage, а з нею і рідкісний вінтажний одяг, тканини, оздоблення, сумки, біжутерія, шарфи з великих запасів захоплених колекціонерів.