DuPont представить нещодавно розроблені чорнила з низкою в'язкістю Artistri P1600, розроблені для застосування в DTF. Відвідувачі побачать на стенді зразки друку з використанням цих чорнил.

Також на виставці будуть представлені чорнила Artistri P5500 для DTG, що вже отримали безліч вдячних відгуків від клієнтів з різних регіонів. Цей набір чорнил забезпечує чудову стійкість до прання при закріпленні відбитків як у пресах, так і в печах. Білі чорнила Artistri P5590 мають високу непрозорість та розтяжність, які цінують покупці.

Клієнти відзначають, що чорнила P5500 дають змогу отримати більшу кількість виробів на літр чорнил і виготовити більшу кількість футболок за годину друку, що допомагає покращити їхній підсумковий прибуток. Цей пакет чорнил на водній основі з широкою гамою кольорів призначений для роботи в принтерах з п’єзоелектричними друкувальними голівками і підходить для всіх галузей застосування DTG.

Водні пігментні чорнила Artistri є ключовим компонентом для виробників цифрового друку, яким потрібні високоякісні відбитки, короткі наклади та персоналізація.

На стенді також буде представлений широкий асортимент пігментних та сублімаційних чорнил для друку RTR, вкл. пігментні Artistri Xite P2700 і P3600, а також сублімаційні Artistri Xite S1500 і S2500.

Пігментні чорнила Artistri Xite P2700 мають найкращу у своєму класі кольорову гаму з глибоким, насиченим чорним кольором та чудовою довговічністю, задовольняючи потреби виробництв, що займаються друком одягу та товарів для дому.

Цифровий текстильний друк з використанням пігментних та сублімаційних чорнил — це шлях до стійкого майбутнього. Удосконалення технологій за останні кілька років дає змогу замовникам одягу, спортивної форми, інтер’єрного та рекламного текстилю друкувати цифровим способом з якістю, що перевершує аналогові процеси.

DuPont Artistri пропонує комплексне рішення для отримання яскравих та стійких кольорів за менших витрат фарби, забезпечуючи стабільність та надійність друку.