У центрі кожного паковання EcoView Fiberfilm, власна прозора плівка JBM, розроблена з деревної маси, сертифікованої PEFC, яка забезпечує видимість і захист. Ця плівка сертифікована TÜV на відповідність суворим екологічним нормативним стандартам й отримала сертифікат домашнього компостування.

Fiberfilm гарантовано біологічно розкладається в природному прісноводному середовищі. Виготовлена з діацетату Fiberfilm не порушує цілісність потоку переробки, гарантуючи, що все паковання EcoView може бути перероблена.

У EcoView використовуються три різні розміри віконець: «швидкий огляд», «частковий перегляд» і «повне відображення». Кожен розмір надає клієнтам чітке уявлення про продукт, а також забезпечує додатковий простір для брендингу та повідомлень. Крім того, усі паковання EcoView можуть бути спеціально розроблені з використанням паперу з різним відсотком переробленого вмісту для досягнення цілей сталого розвитку. Додаткові параметри налаштування включають різні типи паперу, типи закривань і отвори для підвішування, що дає змогу брендам розробляти унікальний пакет.