Lemorau пропонує перелік додаткового обладнання, яке виконує функції флексографії (точкове та заливне покриття), гарячого та холодного фольгування, трафаретного друку, ламінування, тиснення, відшарування та розкриття, автоматичного позиціонування різального ножа, легкого перемотування стрічки відходів, револьверного перемотування тощо.

«Мегатрейд» наразі має змогу пропонувати українським друкарням, де працюють рулонні системи друкування етикеток, машину для висікання етикеток з рулонного полотнища Lemorau Smart-L, яка може працювати як в повнообертовому, так і в напівобертовому режимах, задовольняючи більшість вимог галузі виробництва етикеток.

Smart-L має систему автоматичного контролю натягу полотнища за допомогою серводвигунів — постійний і конусний натяг, а в залежності від вимог виробництва, її можна замовити в модифікації для обробки полотнища завш. 250, 330, 400 або 450 мм. Макс. обертова швидкість висікання складає 120 м/хв., а напівобертова — 40 м/хв. з інтелектуальним обмеженням швидкості відповідно до повторення.