За останні два роки бізнес UPG зріс більш ніж удвічі. Власники UPG, в якій працює 20 співробітників, очікують, що до кінця 2022 року обіг компанії сягне понад $2 млн. Кір і Талліс Саймонси кажуть: «У той час, як ми в основному друкуємо POS на жорстких і гофрованих матеріалах, принтер Jeti Tauro вивів нас на новий ринок з чудовими результатами на текстилі».

Традиційно UPG надавала послуги УФ-друку для місць продажу. Саме сюди була спрямована велика частина інвестицій, зокрема на виробництві працюють принтер Agfa Anapurna H3200i та нова машина Agfa Jeti Tauro H2500, обидва під управлінням системи Asanti. У компанії також використовуються сольвентні та латексні машини для невеликих накладів та сублімаційний принтер.

Agfa Anapurna H3200i працює в компанії з 2018 р., але брати вирішили, що для задоволення потреб потребують нового УФ-принтера з більшою продуктивністю.

«Ми були вражені новою технологією, можливостями друку та універсальністю Jeti Tauro, тому відвідали компанію Agfa в Антверпені, щоб отримати загальне уявлення про бізнес, перш ніж ухвалити рішення».

Гібридна УФ-машина Jeti Tauro H2500 LED друкує шістьма яскравими кольорами (плюс білий або білий та ґрунтовка) у поєднанні з високою продуктивністю до 390 м² на годину. Принтер шириною до 2,54 м забезпечує безперервну та автоматизовану подачу жорстких та гнучких носіїв, його оснащено 32 швидкодіючими струменевими друкувальними голівками Ricoh.

«Tauro вивів нас на новий ринок із чудовими результатами на текстилі. Ми виробляємо високоякісний текстиль для світлових коробів для рітейлу у великих обсягах. Завдяки гнучким УФ-чорнилам Agfa ми складаємо і відправляємо готову продукцію в магазини без заломів і тріщин, це відкриває новий потік доходів, і наші клієнти були дуже вражені. Ми обов’язково розглядатимемо техніку Agfa і надалі. Отримали якісний сервіс на кожному етапі, і навіть зараз, після постачання, компанія продовжує надавати нам підтримку, і це дуже багато для нас означає», — кажуть брати.