Планується, що друкарська машина HP PageWide T1195i буде введена в експлуатацію у першому кварталі 2024 року. За словами виробника паковання, ця ЦПМ є важливою віхою в цифровізації ланцюжків постачання та концепції Internet of Packs (Інтернет для паковання).

Першу подібну ЦДМ встановлено в 2017 р. на іншому виробничому майданчику компанії. Нова машина є її вдосконаленою версією, яка буде створена з урахуванням вимог ринку: більш висока продуктивність за ширини друку 2,8 м. Сьогодні Thimm вдалося скоротити час виконання замовлення на 75% і знизити межу мін. накладу на 9о%.

«З другою ЦДМ ми робимо ще один крок уперед. Вона дасть нам змогу скоротити час виконання замовлення до двох днів», — каже Корнеліус Тімм, генеральний директор Thimm Group.

Довжина машини разом із периферійними пристроями складе понад 50 метрів. Thimm Group пропонує транспортне та торговельне паковання з гофрокартону, а також POS-матеріали та іншу поліграфічну продукцію для промислового застосування.

У цій сімейній компанії, заснованій у 1949 р., працює понад 2500 осіб на 13 виробничих майданчиках у Німеччині, Франції, Польщі, Румунії та Чехії, а річний обсяг продажів у 2021 р. становив близько €698 млн.